skip to Main Content
06-53915257 info@vergeerstalling.nl Mijn stalling

VEILIG EN SCHOON OP PAD!

Wij regelen het voor u. Met onze eigen wasfaciliteiten en de samenwerking met Winters recreatie & techniek kan u zonder zorgen veilig en schoon op pad.

WASFACILITEITEN

Als u op vakantie gaat is uw camper of caravan niet het enige waar u aan moet denken. En daarom denken we graag met u mee. Met een schone camper of caravan op pad? Wij kunnen deze afspuiten, wassen en waxen. Andersom kan natuurlijk ook: na een vakantie schoon de stalling in? Wij wassen of spuiten de camper of caravan voor u af.

TARIEF

DienstTarief
Afspuiten€ 4,00 m1 | incl. BTW
Wassen€ 9,50 m1 | incl. BTW
Waxen€ 17,50 m1 | incl. BTW

De tarieven zijn per meter zonder dissel.

ONDERHOUD EN SCHADEHERSTEL

Elk voertuig heeft onderhoud nodig. Wilt u hier zo min mogelijk omkijken naar? Laat het ons dan regelen. In samenwerking met Winters recreatie & techniek nemen we het technisch onderhoud van caravan, vouwwagen, boottrailer of aanhangwagen uit handen. Van transport tot reparatie. Het enige wat u hoeft te doen is in het najaar aan te geven welke werkzaamheden / onderhoud u in de winter uit wilt laten voeren. Werkzaamheden kunnen in het voorjaar (in verband met de drukte) eventueel in overleg gepland worden.

Wat doet Winters recreatie & techniek precies?

  • verzorgen van een onderhoudsbeurt
  • schadeherstel, van aangifte bij de verzekering tot taxatie en herstel
  • montage van accessoires, zoals bijvoorbeeld een caravanmover, airconditioning, fietsdrager, hordeur of extra stopcontact

Winters recreatie & techniek is specialist in technisch onderhoud van recreatievoertuigen en werkt enkel met originele onderdelen.

TARIEF

DienstTarief
Onderhoudsbeurt€ 228,50 object / incl. BTW
Back To Top